Danduct Clean cégismertető

Friss levegő és tiszta levegő nem szükségszerűen ugyanaz. Azonban biztosan kijelenthetjük, hogy sok ember ezt ugyanannak gondolja. Napjaink világában, legyünk akár munkahelyünkön vagy otthonunkban, a friss, tiszta levegő nem biztosított, vagy nem áll rendelkezésre, így ez mindannyiunknak fontossá válik.

Ez egyik oka volt a Danduct Clean 1980-ban történő megalapításának Dániában, Herning városában. Ma a Danduct Clean egyike a vezető robot és tisztító berendezés gyártóknak és a cég látja el világszerte a légvezeték tisztító ipart.

Ez nem volt mindig így. A törvényhozás megváltozása és az építési szabályok Dániában és a Skandináv országokban voltak a legerősebbek az 1980-as években, így ez váltotta ki egy hatékonyabb és fejlettebb légvezeték tisztító berendezés megalkotását. A légvezeték tisztítás egy külön szolgáltatássá vált a közösségi és lakóépületeknél, kórházakban, iskolákban, hotelekben és ipari épületekben. Ebben az időben a Danduct Clean vezető szállítója lett a légvezeték tisztító berendezéseknek Dániában.

A késő 1980-as években a munkák a távirányítható berendezések irányába mutattak és a Danduct Clean a robotok területén kezdte meg a kutatást, fejlesztést. Az ötlet viszonylag hamar jött. A fia távirányítós autója után Mr. Gunnar Christensen találta fel a világon az első légvezeték vizsgáló és tisztító robotot. A mottó akkor is az volt, ami ma: Fejlett, kiváló minőségű, egyszerű és könnyen használható. A távvezérelt robot kefékkel és kamerával van felszerelve, melyet így a légvezetékbe juttatva, azt hatékonyan tudja vizsgálni és tisztítani. Speciálisan kifejlesztett kefékkel a többcélú robot eltávolítja a szennyeződéseket, mikroorganizmusokat, éghető anyagokat stb., fejlesztve így a belső levegő minőségét.

Mr. Christensen továbbra is hajtóereje a tisztító eljárások és berendezések cégen belüli továbbfejlesztésének.

Ma a Danduct Clean teljes skáláját kínálja a professzionális légvezeték tisztító berendezéseknek és világszerte rendelkezik képviselőkkel és képviseletekkel, olyan export piacokon, mint a legtöbb európai ország, valamint az USA és Kanada, Közel-Kelet, Dél-Kelet Ázsia és Dél-Amerika. Az USA képviseletet 1997-ben alapították a piacán 8 éve folyamatosan növekvő eladás után.

A Danduct Clean tagja a Nemzeti Légvezeték Tisztító Szövetségnek (NADCA) és az Európai Ventilációs és Higiéniai Szövetségnek (EVHA).

A cég eredeti neve Stovsugerspecialsterne Danmark A/S. 1993-ban elhatározta, hogy a Danduct Clean nevet használja minden export tevékenységre. Azóta ez a név jól ismert lett a szakmában.

Mi talán nem leszünk képesek friss levegőt adni, de adjuk a jelenleg legfejlettebb eszközöket a világon ahhoz, hogy legjobb eséllyel biztosítani lehessen a friss levegő áramoltatását a légtechnikai rendszerekben.

Friss Levegő – nem tudunk élni nélküle!